2 de gen. 2011

ARA mestres

El nou diari ARA ha apostat fort per l'educació, i un bon exemple són les dues seccions ARA Mestres i ARA Criatures que podem trobar-hi tant a la seva edició en paper com en el seu web.

L'ARA Mestres és una secció dedicada a la docència que s'imparteix al nostre país, i dins hi conté tota una sèrie d'articles, opinions i blocs relacionats amb el món de l'educació i en especial dels mestres.

El dissabte surt el suplement ARA Criatures, el qual ens fa una aproximació als temes més actuals relacionats amb els més menuts. També hi trobem blocs, opinions i consells pels pares i mares novells.

En Carles Capdevila, director del diari, és una persona compromesa amb el món educatiu i així ho demostra amb la seva contribució i la seva voluntat en que l'educació sigui un eix important en el diari.

Des d'aqui, jo, com segur molts d'altres mestres, li agraïm la seva petita aportació a fer gran la nostra comunitat. Donar a conèixer què fem i què en pensem sobre els temes d'actualitat. Amb aquest web i aquesta secció s'aconsegueixen crear lligams i ponts entre families i educadors, tant necessàris avui en dia.

2 comentaris:

  1. HOLA ANDREA,
    ja saps q no soc ni mare ni educadora, però l'ARA em sembla fantàstic en aquestes dues vessants1 el llegeixo a diari amb fruïció...
    per cert molt bó l'article dels regals de reis! a veure si algun mestre et fa cas....

    ResponElimina
  2. avuí al diari ARA article de Joan Badia "Captar als millors per ensenyar".... 100% recomanable!

    ResponElimina