10 d’abr. 2011

Vancances d'estiu

Eterna pregunta...què fer amb els fills a les vancances?

D'opcions n'hi ha varies, i per gustos colors. A mi m'agradaria parlar-vos dels Summer Camps. Els Summers Camps són colònies d'estiu amb un teixit anglès. Les colònies d'estiu són un clàssic de tota la vida. El seu secret és ser espais on els infants creixen de forma increíble, creixen com a persones. Durant cinc, deu o quinze dies els vostres fills fan nous amics, comparteixen i sobretot juguen. Paren taula, es fan el llits i tantes altres coses que costen de creure. Si a tot això li sumem la llengua anglesa sempre n'obtindrem beneficis.

Ja fa dos anys vaig treballar com a Directora de Colònies amb Angie Ferrer i Cristina Ugalde. Elles han creat l'empresa de lleure ProjectOnLang. En el seu programa d'estiu presenten els "Summer Camps", entre d'altres. Colònies on la llengua vehicular és l'anglès i amb unes activitats realment divertides (programes de ràdio, gymkanes, obres de teatre,etc...). Jo us les recomano!

ProjectOnLang és una petita empresa que creix a passos de gegant. Compten amb una oferta d'estades a l'estranger per adolescents i també per adults,programes de reciclatge per a mestres i moltes coses més. Els trobareu al Facebook i també a Twitter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada