28 de març 2011

Where's Spot?


Eric Hill va escriure fa més de 30 anys un llibre que faria les delícies dels més menuts.

"Where's Spot?" és el primer conte d'una serie on el protagonista és un divertit cadellet. Aquest entremaliat gos té un munt d'aventures en tota la saga de contes: "Spot goes to school", "Spot Birthday Party" i també "Sport goes to the park", entre d'altres.

Amb l'Spot com a mascota podem treballar diferents continguts a través dels seus contes. Conceptes com les preposicions, vocabulari i les relacions familiars són molts dels temes dels que tracten.

Els contes de l'Spot són encantadors però trobo especialment interessant l'opció dels que tenen pestanyes (flip-flap books) per diverses raons: genera molta curiositat , ofereix un moment de pausa i discusió mentre s'explica el conte i dirigeix el vocabulari que es vol explicar.

La Fun with Spot és la web per als nens. Trobem des de jocs, creació d'una història i dibuixos per a pintar. Una pàgina molt complerta. Ara també trobem Spot a L'IPAD. Per saber-ne més clickeu el link.

També hi ha molts videos a Youtube, com el aquest: "Spot learns to count"


1 comentari:

  1. Spot és un clàssic que no cansa ni a petits ni a grans. M'ha sorprès la web "Fun with Spot". La faré servir amb el meu nebot. Gràcies, Miss Andrea!

    ResponElimina