4 de maig 2011

Tutti Frutti GAME


Aquest és un joc molt simple que engresca molt als nens i nenes. Amb el joc es pot practicar vocabulari sobre tots els temes que es vulgui. El vaig aprendre de la mà d'Isabel Turón al curset d'anglès a l'Educació Infantil.

Jo el vaig fer per practicar els colors amb els alumnes de P5. Es tracta d'agafar cartolines de colors tallades en tiretes i plastificar-les. De cada color hi hauria d'haver unes 3 com a mínim.

Per jugar-hi cal fer un cercle amb cadires per tots els nens. Tothom s'asseurà amb la seva tireta de paper a la mà. Només una persona no tindrà cadira...ohhhhh....llavors és quan començarà el joc.Per poder seure el nen o nena que sigui al mig haurà de dir un color (o un dels items de vocabulari que treballem). Els nens i nenes que tinguin aquell color hauran d'aixecar-se i buscar un altre cadira lliure.

Quan ja dominin això, és quan introduïm un grau de dificultat més. De tant en tant (això és important) els alumnes podran dir "Tutti Frutti" i això voldrà dir que tothom deixa la tireta de color a la cadira, el nen del mig la deixarà a terra, i tots hauran de buscar un nou lloc. D'aquesta manera no només es practica un color sinó que s'han de practicar de diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada