14 de març 2011

We're going on a Bear Hunt

Treballar una temàtica a través d'un conte és una bona manera d'aprendre anglès. A la classe d'anglès de P5 he treballat el conte "We're going on a Bear Hunt".

El conte és ben simple: una família que va a caçar un ós i per arribar a l'ós passen per diversos "paisatges".Un cop es troben l'ós tenen tanta por que tornen corrents desfent el camí de "paisatges".

A classe hem treballat el vocabulari utilitzant flashcards de la web Kizclub.

A més també hem fet un petit role play utilitzant els materials que ens proposa Schoolnet. Aquesta web fantàstica comparteix unes làmines dels dibuixos dels paisatges.

També es pot fer un "retelling" del conte utilitzant els materials que proposa Making Learning Fun.

Com a activitat complementària es poden treballar els diferent tipus d'óssos que hi ha. Jo he preparat una fitxa adequant material que proposa l'empresa Polka Theatre. Aquesta activitat és escrita, per tant, jo la faria amb 1r de primària.

Tots els materials adaptats els trobareu al meu SlideShare. Feu-hi un click i baixeu-vos-ho.

Per acabar us deixo amb el vídeo del conte representat per Michael Rosen.Espectacular!


1 comentari:

  1. Hello Miss Andrea! :)
    Moltes gràcies per compartir tots aquests materials amb la resta de docents i possibles persones interessades.
    M'han encantat tots els materials per treballar aquesta història. Jo tb la treballo amb els meus alumnes de P-4... segur que aquest any incorporaré nous materials gràcies a la teva ajuda.
    Només comentar-te (per si et pot interessar) que la última sessió de la meva unitat la dedico a fer una mini-aventura. Decoro l'aula de psico com si hi hagués els paissatges del conte amb teles i materials diversos i quan venen els alumnes viuen l'experincia... They love it!
    Moltes gràcies per totes les teves idees!
    Take care!

    ResponElimina