7 de març 2011

Nanolliçons d'anglès


Avui toca presentar una web interessant per tots aquells que volgueu saber una mica més d'anglès.

La web MillorInglix va ser creada per Carles Roca ara fa més de dos anys. És una pàgina dirigida a catalans i catalanes que vulguin millorar el seu anglès. Un espai amb "cosetes " d'anglès en diria jo. El més interessant és la manera que hi ha de presentar la informació.

Les nano-lliçons són petits apunts d'informació sobre diferents coses: pronunciació, gramàtica, frases fetes, etc... Els dissabtes hi ha la meva secció preferida: "Els dissabtes a-pun" on es pengen (majoritàriament) anuncis amb un doble joc de paraules angleses. Finalment trobem el guest-star del mes on cada mes hi ha un convidat que fa una petita reflexió de la seva experiència amb l'anglès.

Com ja us deveu imaginar jo sóc de les que penso que l'anglès és una llengua que s'ha de saber. No n'hi ha més! És la llengua que en el futur ens servirà per viatjar, per trobar feina i sobretot per comunicar-nos. El problema s'esdevé quan volem aprendre una llengua quan ja som grans perque la cosa es complica. Llavors la solució més ràpida és aprendre coses útils i que recordem, i tothom sap que recordem més quan allò que aprenem ens ha semblat curiós o divertit. És per això que la web MillorInglix ens ajuda a trobar coses interessants de les que segurament recordarem i guardarem a la memòria sense adonar-nos.

Des d'aquí la meva més sincera enhorabona al Carles, per la feina ben feta, perquè persones com ell ajuden a ampliar el coneixement de la llengua anglesa arreu.

Trobareu també MillorInglix a Facebook i també a Twitter.

3 comentaris:

  1. És molt interessant i divertida. M'ha agradat molt, Andrea!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Andrea!
    Va ser un plaer tenir-te com a "guest star". ;)

    Carles

    ResponElimina
  3. Hola Andrea!
    Ja t'he localitzat.
    Jordi Sans de la Peña Moreral

    ResponElimina