10 d’abr. 2013

Pinterest i l'Educació

Pinterest.com
Avui escric per presentar-vos una eina d'internet que em té totalment enganxada. PINTEREST. Segur que molts de vosaltres ja la coneixeu, però per qui encara no l'hagi descobert, en faig cinc cèntims. A Estats Units és molt popular entre les dones i totes tenen un perfil. Hi ha forces mestres que ja en tenen un per compartir idees per a l'educació, tant necessàries cada dia. 

Pinterest és una xarxa social que té la finalitat de que pengis i agrupis tot allò que t'agrada. En el fons totes les xarxes socials tracten d'això, de mostrar allò que ens agrada i de projectar una imatge a la galeria. 

El seu funcionament és molt senzill, doncs només cal que et facis un perfil i que comencis a crear capses per temes amb coses que t'agraden. La cosa tracta de fer "PINS" i "REPINS" de coses que t'agraden, desde blogs que llegeixis fins a la mateixa interfaç del Pinterest. 

El meu Pinterest (http://pinterest.com/missandrea0/) está centrat, de moment, en temes d'EDUCACIÓ. El Pinterest és molt útil per trobar manualitats, idees originals, etc... A mi personalment m'agrada molt perque és molt visual i jo també ho sóc molt. Amb un cop d'ull et fas una idea del "pin" i moltes vegades no cal anar al web per consultar la idea. 

Pinterest.com

Ara per ara, el tinc mig en anglès i mig en català. Imagino que l'any vinent ho faré tot en català. Requereix que et dediquis a endreçar bé les teves categories i també a cercar amics. 

Aqui us deixo un enllaç de com podeu optimitzar el vostre Pinterest. També us deixo el men TOP 3 de recomanacions i gent a seguir: 

2 comentaris:

  1. Es una pasa Pinterest, hi ha de tot. Als Estats Unirs es molt normal tenir une compte com tu dius

    ResponElimina
  2. Si noia, en realitat ho vaig conèixer allà, però aqui cada vegada està més extès. Salutacions

    ResponElimina