3 de maig 2012

Treatre en anglès: Snow White

Un cop l'any tots els nens i nenes de l'escola van a veure una obra de treatre en anglès. Creiem que és una bona experiència pels alumnes ja que veuen l'anglès en una situació no acadèmica, fora de l'escola i en una activitat lúdica. 

Nosaltres fa anys que utilitzem IPA Productions. És una empresa professional que fa anys que treballen amb escoles. El que més m'agrada d'ells és la manera didàctica d'enforcar-ho. Jo que treballo amb CI, trobo que s'acosta molt a la manera que tinc d'ensenyar a classe. Fan una obra de teatre però a la vegada repeteixen el vocabulari, gesticulen moltissim,etc..

L'estructura d'una obra segueix el fil contuctor de la història però entremig hi ha aturades per repassar les cançons, el vocabulari i les estructures que proposen per cada obra. El millor es que utilitzen molta participació i els alumnes més menuts es tornen bogos volent participar. 

Sé que també hi ha altres empreses com "The Tale Teller", Teatreactiu i Blue Mango entre d'altres que també ofereixen bons espectacles per escoles. El més important diria jo, es que la companyia de teatre conegui el curriculum d'aqui i s'adeqüi a la manera d'entendre l'anglès. Majoritàriament tots els espectacles que ofereixen ja estan en aquesta línia. 

Al web d'IPA Productions es pot trobar material extra per a treballar les obres de teatre: vocabulary, worksheets,etc... Tot i així, a mi m'agrada fer-m'ho una mica meu i sempre faig algun power point per treballar-ho amb la PDI. A continuació us deixo el material que vaig preparar per SNOW WHITE. Enjoy it! 

                                                                                                                                                         Snow white ppt

1 comentari:

  1. Hola Andrea, desde el Premio Fundación Telefónica de Innovación Educativa queremos felicitarle por el trabajo que desarrolla con sus alumnos en el blog. Aprovechamos la ocasión para invitarle a participar con nosotros en la XIII Edición del Premio http://www.educared.org/global/premiointernacional/inicio
    Saludos

    ResponElimina