16 de febr. 2012

Teaching Channel

Gràcies al bloc "En el núvol" (@enelnuvol) d'en Xavier Bargalló (@XavierBargalló) avui he trobat una pàgina interessant.

L'adreça és www.teachingchannel.org, i es tracta d'un web on els educadors de forma totalment desinteressada han penjat les seves experiències educatives. Maneres d'explicar una matèria, com enfocar diferent un aprenentatge i fins i tot exemples amb alumnes.


Trobo molt interessant aquest recurs per un mestre. Tenim a les nostres mans el poder d'innovar, de crear coses noves. Per fer-ho necessitem: imaginació, ganes i temps. I si a més trobes exemples de bones pràctiques educatives millor que millor,oi?

A més, és una bona pràctica de llengua per als mestres de llengües estrangeres! Veure com mestres de llocs anglo-parlants treballen a classe. Fantàstic, gràcies Xavier per aquesta troballa!

5 comentaris:

 1. Fantàstic Andrea! NO el coneixia aquest espai, gràcies per donar-lo a conèixer. Trobo que ens pot ser molt útil.

  Salutacions!

  ResponElimina
 2. Muchas gracias por la informacion y perdona no poder contestar en catalan , pero no sé, saludos.

  ResponElimina
 3. Enhorabona de veritat ... si tots féssim el mateix hauriem un internet millor per a tots. Felicitats

  ResponElimina
 4. A més, és una bona pràctica de llengua per als mestres de llengües estrangeres! Veure com mestres de llocs anglo-parlants treballen a classe. Fantàstic, gràcies Xavier per aquesta troballa!

  ResponElimina