1 de nov. 2010

Treballar amb PowerPoints

L'any 2007-2008 vaig treballar als EEUU. Vaig treballar com a mestra d'espanyol a SouthKilbourne Elementary School. Fèiem una hora setmanal de llengua estrangera i la metodologia va esdevenir un problema quan es va tractar de fer classe en espanyol. Com ho havíem de fer per rendir el màxim en el poc temps que teníem? Des de Richland One County District, el sistema que unificava tots els mestres de la meva zona, van tenir una gran idea: treballar amb PowerPoint a les classes.

Jo entrava a les classes amb el meu carretó on hi tenia l'ordinador portàtil i el projector. Cada dia fèiem les classes amb tot un sistema ideat i pautat per fer les classes. Obteniem millors resultats i els alumnes parlaven tot el temps en castellà. Teníem un PowerPoint "rutina"on en primer lloc fèiem les regles de classe, a continuació dèiem quin dia era i quin temps feia. Després sempre es treballava un tema diferent, com per exemple els "nombres".

A partir d'aquí cada mestra va anar fent modificacions sobre diferents PowerPoints que compartiem. Aquí us deixo dos de mostra:
Rutina

Aquest PowerPoint queda obert per tal que vosaltres en pogueu fer les modificacions de calendari anuals pertinents.


Cookie Monster NUMBERS
Aquest és una creació de la meva companya de Departament Nancy.

1 comentari:

  1. Ei Andrea,
    Molt guapa la web!
    Vinga la meva contribució...
    Estic fent un master ara i fem servir un sistema de mandos, de manera que es poden recollir respostes a lo 50x15, no se que val pero ajuda a participar!
    Et deixo el link que he trobat
    http://www.artigraf.com/InterWrite/cpsir.html

    arnau

    ResponElimina