17 de jul. 2011

Number Song

Aquesta és una de les meves cançons preferides alhora de practicar els nombres amb els alumnes. La pots treballar d'una forma divertida mentre fas una mica d'estiraments.

14 de jul. 2011

Recurs per Pissarra Digital

El blog "Recursos Educativos en Infantil y Primaria" ens mostra un recurs molt interessant per l'anglès a l'aula.

Animal Land és un programa informàtic que pots treballar en xarxa o descarregarte al teu ordinador. Animal Land mostra els tres hàbitats dels animals, MAR, TERRA i AIRE. És un programa senzill però molt net, tal i com a mi m'agraden. El nivell de dificultat és per Infantil o Cicle Inicial, segons el coneixement de la llengua.

Entre els exercicis que presenta hi ha desde cançons, vocabulari i treball de nombres o relació de paraules.

PER JUGAR CLICKEU AQUÍ









Fonts de les imatges: Animal Land

12 de jul. 2011

ARA Kids


El diari ARA treu suplement estiuenc molt interessant. L'ARA KIDS és una pàgina diària, i dues els diumenges, en el suplement de l'ARA Estiu on els vostres fills i filles podran practicar una mica d'anglès mentre es diverteixen. El trobareu cada dia al quiosc inclòs al diari tradicional.

Al suplement hi trobareu sopes de lletres, jocs i entrevistes o qüestionaris a personatges famosos que agraden als més petits.

La iniciativa d'incloure anglès al diari per als més menuts em sembla una bona aposta de futur. Ensenyem als nostres petits que els diaris aporten informació, eduquem-los en llegir-los, i ensenyem-los des de ben petits que els diaris són eines de formació, on tant grans com petits utilitzem per educar-nos.

Font imatge: diari ARA