20 de nov. 2010

Twinkle,Twinkle Little Star

Aquesta és una cançó que treballo amb P5. És preciosa i em transmet una pau i tranquil·litat absoluta.



Vista a SuperSimpleSongs

Per veure com es fa la dansa clickeu al link.

Tom & Laia's TALES

Els Contes del Tom i la Laia són actualment sis contes interactius amb gràfica i dibuixos de Teresa Calbó. Son uns contes en Llengua Anglesa que ofereix la web de recursos d'Educació de la Generalitat de Catalunya XTEC.

Clikeu sobre la imatge.

11 de nov. 2010

What's CLIL?

CLIL, Content and Language Integrated Learning

CLIL refers to situations where subjects, or parts of subjects, are taught through a foreign language with dual-focussed aims, namely the learning of content, and the simultaneous learning of a foreign language'. (Marsh, 1994)

This approach involves learning subjects such as history, geography or others, through an additional language. It can be very successful in enhancing the learning of languages and other subjects, and developing in the youngsters a positive ‘can do’ attitude towards themselves as language learners. (Marsh, 2000)

Teacher's Pet it's a nice website where you can find a lot of different materials. Here you have a little taste on Science.

7 de nov. 2010

The Very Hungry Caterpillar

Si tinc algun conte preferit en llengua anglesa, aquest seria "The very hungry caterpillar".
Es un conte on s'explica el cicle de vida d'una petita eruga.
Amb aquest conte es pot fer una llarga UP (unitat de programació). A més del vocabulari, es poden treballar els dies de la setmana, el cicle de vida d'un animal (CLIL), els nombres i els colors.
L'autor, Eric Carle, té una llarga llista de contes similars.Tots ells estan elaborats amb la tècnica de collage.



This is my favourite tale

British Council

La web del British Council és una web interessant per que els vostres alumnes o fills treballin l'anglès des de casa. La web és molt visual amb un dibuix a mode de símbol per a cada secció.

A la web hi trobem cançons, contes, ciència en anglès i jocs per practicar la llengua anglesa.


Aquí en teniu una mostra. Aquesta és una cançó per ensenyar els hàbits al matí.

1 de nov. 2010

Vocabulary

Ja fa temps vaig trobar una bona pagina web on hi ha diversos jocs per practicar el vocabulari més comú en anglès.Aquest és un recurs que es pot fer servir a la pissarra digital fàcilment.
El joc es tracta d'una la paraula escrita amb la fotografia. Si la paraula s'ordena correctament canviarà a color verd. S'ha de tenir en compte doncs, que és un recurs a utilitzar al CM, doncs els alumnes han de poder llegir les paraules.



Vist a www.crickweb.co.uk

Treballar amb PowerPoints

L'any 2007-2008 vaig treballar als EEUU. Vaig treballar com a mestra d'espanyol a SouthKilbourne Elementary School. Fèiem una hora setmanal de llengua estrangera i la metodologia va esdevenir un problema quan es va tractar de fer classe en espanyol. Com ho havíem de fer per rendir el màxim en el poc temps que teníem? Des de Richland One County District, el sistema que unificava tots els mestres de la meva zona, van tenir una gran idea: treballar amb PowerPoint a les classes.

Jo entrava a les classes amb el meu carretó on hi tenia l'ordinador portàtil i el projector. Cada dia fèiem les classes amb tot un sistema ideat i pautat per fer les classes. Obteniem millors resultats i els alumnes parlaven tot el temps en castellà. Teníem un PowerPoint "rutina"on en primer lloc fèiem les regles de classe, a continuació dèiem quin dia era i quin temps feia. Després sempre es treballava un tema diferent, com per exemple els "nombres".

A partir d'aquí cada mestra va anar fent modificacions sobre diferents PowerPoints que compartiem. Aquí us deixo dos de mostra:
Rutina

Aquest PowerPoint queda obert per tal que vosaltres en pogueu fer les modificacions de calendari anuals pertinents.


Cookie Monster NUMBERS
Aquest és una creació de la meva companya de Departament Nancy.